Bestellen

Bijzonder lieve gasten,

Tot onze grote spijt laten wij jullie weten dat Afhaal- en Bezorgrestaurant Flores stopt.

Bistro Flores blijft tijdelijk gesloten.

We hebben Bistro Flores in zeer korte tijd omgebouwd naar Afhaal- en Bezorgrestaurant Flores, dat na een paar dagen en wat foutjes nu op rolletjes loopt.

Na een super toffe en drukke week hebben wij toch gekozen voor ieders veiligheid en om de verspreiding van het Corona-virus zoveel mogelijk te beperken.

Het voelt niet meer goed. Vanwege de hygiëne adviezen moeten wij heel voorzichtig zijn met alles en iedereen. Wij willen jullie zo snel mogelijk weer in goede gezondheid verwelkomen en hebben er dan ook voor gekozen om geen schakel te kunnen zijn in de verspreiding van het virus.

Hoewel we veel positieve reacties hebben gehad, hebben wij gemerkt dat het lastig is om de kwaliteit van onze gerechten bij gasten thuis te brengen zoals wij dat in ons restaurant kunnen bieden.

Wij zijn dankbaar voor de bijzondere steun en reacties en ook vooral het grote enthousiasme!

Graag ontvangen we jullie binnenkort in de zaak zelf wanneer dit allemaal voorbij is, voor nu zou je kunnen kijken bij deze leuke zaken in nijmegen;

Regent, Gaspar, Nelis, Grut, Lodewijk, Vesters, Glaswerk, Black Fox, Pizzacafe Desem, Lebowski, Mikmak, Bar Pasta, Goed volk, Made by Marn, Barrika, Zijdewinde, Tante Koosje, Bollyfoods, Beij Ons, Plek, Ultimo, Bar Socio, Wally, Why Not & waarschijnlijk nog veel meer in nijmegen!

Heel veel dank names het hele Flores-team❤️

#floresstrijders
#overlevingsmodus

Super bedankt voor het snel schakelen Olivier Rutgers van www.worck.nl, Lisan Peters van www.studioflix.nl en Robin in Den Bosch van www.proudnerds.com voor jullie hulp, inzet en tijd.